ВИДЕО: Лидерот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски во емисијата „Трилинг“ на Телевизија 24

https://www.youtube.com/watch?v=__d9gRsnlmg&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0PQ4wffzjuq439VSUbfbs7RqX9_bhY_UV6EVazqy7iAJ5yBXpg8ri7k-k

ВИДЕО: Лидерот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски во емисијата ТОП ТЕМА

Во прилог ви го преставуваме во целост видеото од емисијата за ТОП ТЕМА на телевизија Телма на лидерот на ВМРО Народна партија.

УШТЕ ЕДЕН НЕПРИЈАТЕЛСКИ ЧИН НА СРБИЈА КОН МАКЕДОНИЈА

ВМРО-Народна партија изразува голема задоволство и ја поздравува конечната одлука на српските власти за реализација на промената на улицата во Белград, што десетици години го носеше името на големиот …

Владата по примерот на европските земји да превземе превентивни мерки во случај на Трета светска војна

ВМРО-Народна партија внимателно и со голема загриженост го следи развојот на настаните на глобално ниво, каде што секојдневно се соочуваме со драматично влошување на состојбите на кризните жаришта со …

Лидерот вечерва (21.09.2016) во 20:20 часот гостин на ТВ Сонце во емисијата "Гласот на народот"

Вечерва лидерот на Вмро Народна Партија, г-дин Љубчо Георгиевски ќе биде гостин во емисијата Гласот на народот со Слободан Томиќ на телевизијата ТВ Сонце со почеток во 20:20 часот.


Анкета

Дали има потреба да се одржуваат избори и во дијаспората?

Loading ... Loading ...
Календар за активности
< March 2021 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Видео
 
 

ВМРО Народна партија
ул. Никола Вапцаров бр.2 ; 1000 Скопје; Република Македонија
Телефон: +38926145374; Факс: +38926145374
e-mail:contact@vmro-np.org.mk ; contact.vmronp@yahoo.com