МЕДИА ЦЕНТАР

ВИДЕО: Гостување на Слободан Близнаковски на 24 Вести

cobe

Погледнете го гостувањето на носителотот на ВМРО Народна партија во изборната единица бр.1, Слободан Близнаковски на телевизијата 24 Вести од 09.04.2014.


Студио 24 – Избори 2014 (09-04-2014) by 24vesti


ВИДЕО: Гостување на претседателот Георгиевски на Тв Орбис (08.04.2014)

orbis

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО Народна партија, Љубчо Георгиевски на битолската телевизија Орбис од 08.04.2014 година


ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на Ирис ТВ (20.03.2014)

Capture

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО Народна партија, Љубчо Георгиевски на регионалната телевизија ИРИС од 20.03.2014 година

 


ВИДЕО: Прес на претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски (13.03.2014)

20140122_132514_5

Погледнете ја прес конференцијата на претседателот на ВМРО Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски одржана на 13.03.2014, на која говореше за предвремените парламентарни избори 2014, како и за редовните претседателски избори истата година.

)


ВИДЕО: Обраќање на претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски

ljubco_vmro

Проследете го обраќањето на претседателот на ВМРО-Народна партија , г-дин Љубчо Георгиевски во врска со предвремените парламентарни избори 2014 година.


Страна 1 of 1112345...10...последна »