Настани

Покана за отварање на новите простории на ОК – Струмица

Покана за отварање на новите простории на ОК

ВМРО-Народна партија во Струмица во нови простории

На 29 август 2010 година во Струмица ќе се отворат новите простории на Општинскиот Комитет на ВМРО-Народна партија за Струмица. Свеченото отварање на новите простории, кои се наоѓаат наспроти Собранието на Општина Струмица ќе започне во 13.00 часот.


Страна 5 of 512345