Видео записи

ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на 24 Вести (14.11.2014)

ljubco

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски во 24 Анализа кое се емитува на телевизијата 24 Вести.


24 ANALIZA by 24vesti

 


ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на Алсат-М (24.04.2014)

Ljubco _Alsat_M

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски на Алсат-М телевизија од 24.04.2014 година.


ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на 24 Вести (21.04.2014)

Capture

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски во 24 Студио кое се емитува на телевизијата 24 Вести.


Претседателот на ВМРО-НП оствари средби со жителите на Македонска Каменица

kamenica

Денес претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски оствари средби со граѓаните на општина Македонска Каменица.

Еве што тој изјави пред приситните медиуими:

1

4 3 2


ВИДЕО: Гостување на претседателот Георгиевски на Тв Орбис (08.04.2014)

orbis

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО Народна партија, Љубчо Георгиевски на битолската телевизија Орбис од 08.04.2014 година


Страна 2 of 512345