Видео записи

ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на Ирис ТВ (20.03.2014)

Capture

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО Народна партија, Љубчо Георгиевски на регионалната телевизија ИРИС од 20.03.2014 година

 


ВИДЕО: Прес на претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски (13.03.2014)

20140122_132514_5

Погледнете ја прес конференцијата на претседателот на ВМРО Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски одржана на 13.03.2014, на која говореше за предвремените парламентарни избори 2014, како и за редовните претседателски избори истата година.

)


ВИДЕО: Обраќање на претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски

ljubco_vmro

Проследете го обраќањето на претседателот на ВМРО-Народна партија , г-дин Љубчо Георгиевски во врска со предвремените парламентарни избори 2014 година.


ВИДЕО: Гостување на претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски на НОВА ТВ

Capture

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски на НОВА ТВ (12.03.2014)


ВИДЕО: Гостување на претседателот на ВМРО-Народна партија во 24 Анализа (28.02.2014)

CaptureПогледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски  на телевизијата 24 Вести во емисија 24 Анализа  (28.02.2014)


Страна 3 of 512345