Говори

ВИДЕО: Гостување на претседателот Георгиевски на Тв Орбис (08.04.2014)

orbis

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО Народна партија, Љубчо Георгиевски на битолската телевизија Орбис од 08.04.2014 година


ВИДЕО: Прес на претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски (13.03.2014)

20140122_132514_5

Погледнете ја прес конференцијата на претседателот на ВМРО Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски одржана на 13.03.2014, на која говореше за предвремените парламентарни избори 2014, како и за редовните претседателски избори истата година.

)


Покана за трибина во Битола на 26.06.2012

 

Почитувани,

ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА, ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКАТА ПАРТИЈА, ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА И ДОСТОИНСТВО Ве покануваат на трибина.

Учесници на трибината ќе бидат Љубчо Георгиевски-претседател на ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА, Андреј Жерновски претседател на ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКАТА ПАРТИЈА, Стојанче Ангелов- претседател на ДОСТОИНСТВО и претставник од ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА.

Трибината ќе се одржи на 26.06.2012 (вторник) во Домот на културата во Битола со почеток во 20.00 часот.

Со почит,

ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА

 


ЈАВЕН ПОВИК на УМС на ВМРО Народна партија


398180_300466193361437_56861209_nПовик од Претседателот на УМС на ВМРО Народна партија

Сметаме дека имаме визија и моќ да се избориме за подобра иднина, затоа Ве повикуваме заеднички и здружено да ги надминеме проблемите со кои се соочуваат младите и да обезбедиме подобро општество, преку ваше активно вклучување во работата на УМС на ВМРО Народна партија.

Сите оние кои сакаат да се активираат нека го пополнат овој прашалник:

Апликација за активирање во УМС на ВМРО-НП