Завршен митинг на ВМРО-НП во Штип

ВМРО-Народна партија го најавува својот завршен митинг во Штип на 03.06.2011 во 20:00 часот на Градскиот плоштад “Слобода” и ги поканува членовите и симпатизерите на партијата да присуствуваат на митингот. Со слоганот ТУКА СМЕ ДА ЈА КРЕНЕМЕ МАКЕДОНИЈА НА НОЗЕ, на завршниот митинг ќе се обрати почесниот претседател на ВМРО-НП Љубчо Георгиевски ..