Митинг на ВМРО-НП во Скопје

ВМРО-Народна партија го најавува својот митинг во Скопје, Т.Ц. Бисер – Аеродром, на   01.06.2011 во 21:00 часот и ги поканува членовите и симпатизерите на партијата да присуствуваат на митингот. Со слоганот ТУКА СМЕ ДА ЈА КРЕНЕМЕ МАКЕДОНИЈА НА НОЗЕ, на митингот  ќе се обратат почесниот претседател на ВМРО-НП Љубчо Георгиевски.