Честитка по повод денот на основањето на ВМРО-Народна партија

На сите членови и симпатизери, ВМРО – Народна партија им го честита 4-ти Јули ден на основање на партијата, со цел за понатамошна успешна реализација на политичката програма, како и реализација на зацртаните цели предвидени со платформата во рамки на сите програмски документи. Остануваме доследни на овие цели, доследни на демократијата, доследни на визијата и доследни на Македонија!