ЈАВЕН ПОВИК на УМС на ВМРО Народна партија


398180_300466193361437_56861209_nПовик од Претседателот на УМС на ВМРО Народна партија

Сметаме дека имаме визија и моќ да се избориме за подобра иднина, затоа Ве повикуваме заеднички и здружено да ги надминеме проблемите со кои се соочуваат младите и да обезбедиме подобро општество, преку ваше активно вклучување во работата на УМС на ВМРО Народна партија.

Сите оние кои сакаат да се активираат нека го пополнат овој прашалник:

Апликација за активирање во УМС на ВМРО-НП