ПОКАНА ЗА ТРИБИНА НА 29.05.2012

Почитувани,

ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА, ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКАТА ПАРТИЈА, ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА И ДОСТОИНСТВО ве покануваат на трибина. Учесници на трибината ќе бидат Љубчо Георгиевски-претседател на ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА, Андреј Жерновски претседател на ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКАТА ПАРТИЈА, Стојанче Ангелов- претседател на ДОСТОИНСТВО и претставник од партијата на Љубе Бошкоски.

Трибината ќе се одржи на 29.05.2012 (вторник) во Домот на културата ,,Григор Прличев“ во Охрид со почеток во 20 часот.

Со почит,

ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА

ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКАТА ПАРТИЈА

ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА

ДОСТОИНСТВО