Покана за трибина во Битола на 26.06.2012

 

Почитувани,

ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА, ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКАТА ПАРТИЈА, ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА И ДОСТОИНСТВО Ве покануваат на трибина.

Учесници на трибината ќе бидат Љубчо Георгиевски-претседател на ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА, Андреј Жерновски претседател на ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКАТА ПАРТИЈА, Стојанче Ангелов- претседател на ДОСТОИНСТВО и претставник од ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА.

Трибината ќе се одржи на 26.06.2012 (вторник) во Домот на културата во Битола со почеток во 20.00 часот.

Со почит,

ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА