Прес конференција на ОК на ВМРО-НП од Делчево (14.03.2013)

Претседателот на општинскиот комитет на ВМРО-Народна партија во Делчево, Влатко Ристов одржа прес конференција како одговор на прес конференцијата на ОК на ВМРО-ДПМНЕ одржана на 13.03.2013 година.

Погледнете ја прес конференцијата во видеото: