ВИДЕО: Прес на Претседателот на ОК на ВМРО-НП во Битола (04.04.2013)

bitola

Денес прес одржа Претседателот на општинскиот комитет на ВМРО-Народна партија во Битола, г-дин Невеновски кој ги повика битолчани на 7 април масовно да излезат на избори и да му стават крај на овој режим.

Погледнете ја целосната прес конференција во видеото: