ВИДЕО: Прес на Слободан Близнаковски, член на ИК на ВМРО-НП (16.04.2013)

 Slobodan Bliznakovski

Прес конференција одржа членот на Извршен комитет на ВМРО-Народна партија и кординатор за третата изборната единица, г-дин Слободан Близнаковски поради неговото лишувањето од слобода и приведување во полициската станица во Велес на 14.04.2013. година.

Целосниот прес погледнете го во видеото: