Претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски во четврток ќе биде гостин во емисијата „Патот кон…“

Ljubco Georgievski

Претседателот на ВМРО-Народна партија господинот Љубчо Георгиевски утре (четврток) со почеток во 20:50 часот ќе гостува во емисијата ‘‘Патот кон…‘‘ на АЛСАТ-М со Мухамед Зекири. Во емисијата исто така ке гостува и господинот Владо Бучковски.