Претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски вечерва ќе биде гостин во емисијата „24 Анализа“

Ljubco

Претседателот на ВМРО-Народна партиja, г-дин Љубчо Георгиевски вечерва со почеток од 21 часот ќе биде гостин во емисијата „24 Анализа“, која се емитува на телевизијата 24 Вести.