ВИДЕО: Прес на претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски (22.01.2014)

20140122_132511_1

Погледнете ја целосната прес конференција на Претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски одржана во среда (22.01.2014), на тема „Започнувањето на преговорите на Србија за влез во ЕУ“.