ВИДЕО: Обраќање на претседателот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски

ljubco_vmro

Проследете го обраќањето на претседателот на ВМРО-Народна партија , г-дин Љубчо Георгиевски во врска со предвремените парламентарни избори 2014 година.