ПОВИК на ОК на ВМРО-НП од Аеродром

Загрижени сме и вчудоневидени од масовноста и леснотијата на купување на гласови на овие локални избори

Почитувани членови и симпатизери на ВМРО – НП од Општина Аеродром, Ве известуваме дека Општинскиот комитет на ВМРО – НП Аеродром, ќе одржува редовни состаноци секој понеделник со почеток во 18:00 часот, во седиштето на партијата.

Воедно, Ве покануваме со Вашето присуство да придонесете во подготовките за претстојните парламентарни избори. Исотака ве известуваме дека сите членови и симпатизери може да не контактираат и да остават свои податоци на e-mail адресата npvmro@gmail.com и на фан страната ВМРО-НП ОК Аеродром или фејсбук профилите Вмро Нп-Ок Аеродром и Вмро-нп Ок Аеродром .

Со почит,

Општински комитет на ВМРО- НП

А е р о д р о м