ВИДЕО: Гостување на претседателот Георгиевски на Тв Орбис (08.04.2014)

orbis

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО Народна партија, Љубчо Георгиевски на битолската телевизија Орбис од 08.04.2014 година