ВИДЕО: Гостување на Слободан Близнаковски на 24 Вести

cobe

Погледнете го гостувањето на носителотот на ВМРО Народна партија во изборната единица бр.1, Слободан Близнаковски на телевизијата 24 Вести од 09.04.2014.


Студио 24 – Избори 2014 (09-04-2014) by 24vesti