Претседателот на ВМРО-НП оствари средби со жителите на Македонска Каменица

kamenica

Денес претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски оствари средби со граѓаните на општина Македонска Каменица.

Еве што тој изјави пред приситните медиуими:

1

4 3 2