ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на 24 Вести (21.04.2014)

Capture

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски во 24 Студио кое се емитува на телевизијата 24 Вести.