ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на Алсат-М (24.04.2014)

Ljubco _Alsat_M

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски на Алсат-М телевизија од 24.04.2014 година.