ВИДЕО: Гостување на Слободан Близнаковски на АТВ (24.04.2014)

cobe1

Погледнете го гостувањето на носителот од ВМРО-Народна партија во ИЕ1, г-дин Слободан Близнаковски на АТВ од 24.04.2014 година.