Претседателот Љубчо Георгиевски ќе биде гостин во емисијата „24 Анализа“


Ljubco GeorgievskiНа 14.11.2014 година (петок) претседателот на ВМРО-Народна партија, г-дин Љубчо Георгиевски  ќе биде гостин во емисијата 24 Анализа.

Емисијата 24 Анализа  започнува од 21 часот на телевизијата 24 Вести.