ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски на 24 Вести (14.11.2014)

ljubco

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски во 24 Анализа кое се емитува на телевизијата 24 Вести.


24 ANALIZA by 24vesti