ВИДЕО: Изјава на Љубчо Георгиевски за Алсат-М телевизија (04.02.2015)

Погледнете ги одговорите на претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски на прашањата поврзани со кампaњите на ВМРО-НП и поплавите во Македонија…