ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски во „Топ Тема“ на Телма телевизија (23.02.2015)

Погледнете го гостувањето на претседателот на ВМРО-Народна партија, Љубчо Георгиевски на 23.02.2015 во емисијата „Топ Тема“ на Телма телевизија.