ВИДЕО: Гостување на Љубчо Георгиевски во „Топ Тема“ на Телма телевизија (08.06.2015)

Проследете ја во целост емисијата Топ Тема која се емитува на Телевизија Телма каде вчерашен гостин беше нашиот претседател Г-дин Љубчо Георгиевски. Во прилог видеото од емисијата: