(ВИДЕО) Лидерот на ВМРО НП гостин во 24 анализа (20.04.2016)

Во прилог можете да ја проследите целосната емисија 24 анализа каде гостин беше г-дин Љубчо Георгиевски, претседател на ВМРО Народна Партија и поранешен Премиер на Република Македонија.