Лидерот вечерва (21.09.2016) во 20:20 часот гостин на ТВ Сонце во емисијата “Гласот на народот”

Вечерва лидерот на Вмро Народна Партија, г-дин Љубчо Георгиевски ќе биде гостин во емисијата Гласот на народот со Слободан Томиќ на телевизијата ТВ Сонце со почеток во 20:20 часот.

Screen Shot 2016-09-21 at 1.03.12 PM