ВИДЕО: Лидерот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски во емисијата ТОП ТЕМА

Во прилог ви го преставуваме во целост видеото од емисијата за ТОП ТЕМА на телевизија Телма на лидерот на ВМРО Народна партија.