ПРИДРУЖИ СЕ!

ВОЛОНТИРАЈТЕ ВО ВМРО – НАРОДНА ПАРТИЈА

Градењето на партијата е тимски напор и добивањето на избори не окупира сите нас.

Придружи се на тимот на волонтери за „Европа сега“ на ВМРО-НП на вонредните парламентарни избори 2014та.

Со формирање на пратеничка група ќе имаме учество во креирањето на подобар живот во Македонија.

Запиши се како волонтер за:

– анимирање на волонтери

– он лајн или телефонско потсетување

– волонтирање во изборен штаб

Зошто да се волонтира?

– Директен пристап и комуникација со избраните пратеници

– Можности за мрежно поврзување и нови контакти со други волонтери, активисти и членови ширум Македонија

– Подигање на самодовербата

– Градење на биографијата

– Сакате промена на власта во Македонија


Warning: array_combine() [function.array-combine]: Both parameters should have at least 1 element in /home/vmronpor/public_html/wp-content/plugins/form-maker/frontend/views/FMViewForm_maker.php on line 176

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ: *
АДРЕСА: *
E-mail адреса:
Телефон: *
Образование:
Коментар:

Полињата обележани со * се задолжителни за пополнување!