Драган Давидовски

Драган Давидовски
Член на Извршен Комитет на ВМРО-Народна партија

Дата и место на раѓање
15.09.1961 во Тетово

Образование
Економист

Професионален и политички ангажман
Вработен во Винер осигурување-Тетово и приватен бизнис

Партиски ангажман
Член на ВМРО-ДПМНЕ од 1990
Член на ОК на ВМРО-ДПМНЕ -Тетово1997
1999-2009 Советик во Општина Тетово од (три мандати и три пати носител на листа)
2009 г. Претседател на ОК на ВМРО-НП Тетово
Член на ЦК на ВМРО-НП.